Reviews, get directions and information for Stockholm Salsa Dance

Story

Stockholm Salsa Dance är en av Sveriges största och äldsta salsadansskolor. Vi har arbetat med salsakurser och andra latinamerikanska danser sedan 1993!

När skolan startades fanns det endast kurser i salsa men under åren har skolan vuxit och det undervisas nu i flera olika latinamerikanska danser, så som Bachata, Tango, Kizomba.

Vår filosofi bygger på bra pedagogik och kunniga och engagerade instruktörer. Hos oss kan du lära dig dansa på ett trevligt och lättsamt sätt, vi vill ge dig både dansglädje och teknik, och vi erbjuder både drop-in kurser och reguljära kurser.

Stockholm Salsa Dance har genom sitt framgångsrika koncept, drop-in- kurser, nått fram till många nya dansintresserade. Vi ger eleverna möjlighet att gå på kurs när de har tid! Efter drop-in kurserna anordnar vi även uppskattade socials med dans till DJ-musik.

Utöver kursverksamheten anordnar SSD även en av Skandinaviens största salsafestivaler, Hot Salsa Weekend. Vi är också medarrangörer till en stor dansfestival, Sverige Dansar, som görs i Västervik. Dessutom arrangerar vi Bachata & Kizomba Weekendi juli varje år!


Under sommaren håller vi också i tango- och salsadans på Gröna Lunds dansbana. Danskvällarna inleds med kurser i salsa eller tango och fortsätter sedan med socialdans till fantastisk musik resten av kvällen.


Varmt välkommen att upptäcka och dela dansglädjen tillsammans med oss på Stockholm Salsa Dance!

Address: Adolf Fredriks Kyrkogata 13, 111 37 Stockholm
City: Stockholm
Zip Code: 111 37related searches:
Similar places near
Estelle Estelle 130 meters
Golden Hits Golden Hits 270 meters
Café Opera Café Opera 640 meters
Berns Berns 600 meters
Hamburger Börs Hamburger Börs 570 meters
Södra Teatern Södra Teatern 1.39 mi.
Trädgården Trädgården 2.35 mi.
Debaser Debaser 1.83 mi.
Club Silk Sthlm Club Silk Sthlm 5.09 mi.
Comment on this business

to add Stockholm Salsa Dance map to your website;