Reviews, get directions and information for Lindéns Skyltar AB

Lindéns Skyltar AB

About

Lindéns Skyltar AB

Story

Lindéns skyltar löser ditt totala behov av skyltar.
Vi hjälper dig att exponera och informera på ett tydligt sätt. Vi erbjuder dig allt från små namnskyltar till stora ljussystem för utomhusbruk. Praktiskt, eftersom du bara behöver anlita en leverantör oavsett vilka behov du har.

Skylten – en del av den grafiska profilen.
Skylten är inte bara en viktig informationsbärare. Den är också en del i den totala exponeringen av företaget. Med samma omsorg och eftertanke som du ägnar den grafiska profilen tar vi fram rätt skylt för rätt ändamål.

Med snart 60 års erfarenhet av skyltar och skylttillverkning innebär en stor kunskapsbank för dig. Prata gärna placering, storlek och utformning med oss. Vi hjälper dig även med byggnadslov för större skyltar. Montage och service på plats.
Vi levererar och monterar skyltarna direkt på plats och sköter all service och underhåll. Våra återförsäljare finns över hela landet från Helsingborg i söder till Kiruna i norr. Det betyder snabb service var du än finns.

Kontakta oss för mer information och tekniska detaljer.
Vi rekommenderar Er ett besök på vår utställning i Timrå, där Ni kan få många idéer och tips samt fackmannamässig hjälp.

Address: Terminalvägen 13, 861 36 Timrå, Sweden
Phone: 060-57 55 70
City: Timrå
Zip Code: 861 36


Working Hours
Monday: 07:30 - 16:00
Tuesday: 07:30 - 16:15
Wednesday: 07:30 - 16:15
Thursday: 07:30 - 16:15
Friday: 07:30 - 13:00

Comment on this business

to add Lindéns Skyltar AB map to your website;