Reviews, get directions and information for Göteborgs dans- och teaterfestival

Göteborgs dans- och teaterfestival

About

Göteborgs dans- och teaterfestival äger rum 17-26 augusti 2018. En tio dagar lång fest med dans, nycirkus, teater och musik från världens alla hörn.

Story

Den amerikanska multikonstnären Laurie Anderson, dansprofilen Ohad Naharin tillsammans med Batsheva Dance Company och en av vår tids mest kreativa nycirkusartister James Thierrée är några av de scenkonstikonerna som kommer till årets Göteborgs dans- och teaterfestival. Även nya stjärnor som koreograferna Marlene Monteiro Freitas, Arkadi Zaides och Taoufiq Izeddiou och performancekonstnären Sarah Vanhee gästar festivalen. Förutom gästspel inom dans, teater, nycirkus och performance arrangeras seminarier, samtal, workshops och filmvisningar.

18–27 augusti 2016 intar festivalen flera scener i Göteborg. Du kommer att kunna se föreställningar på GöteborgsOperan, Göteborgs Stadsteater, Backa Teater, Folkteatern, 3:e Våningen, Skogen, Atalante, Högskolan för scen och musik, och Stora Teatern – som också är festivalcentrum. Delar av programmet kommer dessutom att pulsera ut till olika platser i Västra Götaland i en ny regional satsning. Vi ses i Göteborg, Tjörn, Vara och i Vitlycke i Tanum!

Address: 411 36 Göteborg
Phone: 0313683299
City: Gothenburg
Zip Code: 411 36


Comment on this business

to add Göteborgs dans- och teaterfestival map to your website;Göteborgs dans- och teaterfestival's nearby businesses
El Corazón El Corazón 100 meters
La Gondola La Gondola 120 meters
Bellora Hotell Bellora Hotell 130 meters
The Bishops Arms The Bishops Arms 380 meters
Hard Rock Cafe Hard Rock Cafe 150 meters
Ristorante Bellora Ristorante Bellora 130 meters
Joe Farelli Joe Farelli 160 meters
Miss Sophie Miss Sophie 130 meters