Reviews, get directions and information for ERA Mäklare i Sollentuna

ERA Mäklare i Sollentuna

About

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter och tomter.
[email protected]

Story

Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljare och köpare. Vi är med dig från start till mål där vi också i vårt nätverk har tillgång till både hantverkare, arkitekter, flyttfirmor och städbolag som är välrenommerade.

Vi sätter dig som kund i fokus och tar hand om dig både före, under och efter försäljningen. Att arbeta aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten är väldigt viktigt för oss och att inte fastna i gamla vanor.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder såsom villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering samt rådgivning av din bostad.

Address: Turebergs allé 18, 191 62 Sollentuna
Phone: 08-410 718 80
City: Sollentuna
Zip Code: 191 62


Working Hours
Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00

Comment on this business

Reviews, get directions and information

ERA Mäklare i Sollentuna

. Sollentuna sollentuna commercial real estate agency working hours, reviews, map, satellite view. ERA Mäklare i Sollentuna address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to ERA Mäklare i Sollentuna. On this website you can share your comments and experiences about ERA Mäklare i Sollentuna with other people.

to add ERA Mäklare i Sollentuna map to your website;