Reviews, get directions and information for Björn Lundén Information AB

Björn Lundén Information AB

About

Björn Lundén Information är ett kunskapsföretag som förser företag och deras rådgivare med lättbegriplig information och praktiska verktyg inom skatt, redovisning, personal och juridik.

Story

Vårt mål är att vad du än undrar över inom våra kärnområden så ska du kunna få information från oss. Det kan vara i någon av våra många böcker eller e-böcker, genom våra dokumentmallar, i något av våra ekonomi- eller skatteprogram, genom vår frågeservice eller på någon av våra kurser eller eKurser.

Vi är mycket engagerade i miljö- och klimatfrågor och jobbar aktivt för att hålla nere och minska företagets förbrukning och påverkan. Återvinning, tåg vid tjänsteresor, klimatneutrala böcker, samåkning till och från jobbet och lokala inköp är exempel på detta. Men vi kan göra mer och kommer att göra mer.

Vi är idag närmare 100 medarbetare på kontoret i Näsviken, ett femtontal i Ljusdal och fyra i Göteborg. Dessutom har vi två medarbetare på vårt kontor i Gdansk, Polen.

Vi jobbar i en synnerligen platt organisation där alla har lika mycket att säga till om. Vårt sätt att jobba på brukar nästan vara mer omtalat och omskrivet än vad vi jobbar med och våra produkter. Vi hoppas att fler arbetsgivare kommer att ta efter vår personalpolitik och vår syn på sambanden mellan arbete, arbetskamrater, familjeliv, fritid och personlig utveckling. Vi tror att det här är framtidens synsätt.

I BL-koncernen ingår dotterföretaget BL Info Polska med 2 anställda på kontoret i Gdansk. BL Info Polska är i första hand ett förlag för BL-böcker på polska och översättningsuppdrag.

Address: Box 84, 820 64 Näsviken, Gävleborgs Län, Sweden
Phone: 0650-541400
City: Näsviken
Zip Code: 820 64


Working Hours
Monday: 08:30 - 16:00
Tuesday: 08:30 - 16:00
Wednesday: 09:30 - 16:00
Thursday: 08:30 - 16:00
Friday: 08:30 - 16:00

Similar places near
Comment on this business

to add Björn Lundén Information AB map to your website;Björn Lundén Information AB's nearby businesses